מקלות פולנטה פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקלות פולנטה פריך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לכם מרק עוף דל שומן, מלח ופלפל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מקלות פולנטה גבינה פריכים, פולנטה ללא גלוטן-מקלות קינואה, ו פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5 עד 6 ליטר, תערובת 1 כוס פולנטה, 2 כוסות מרק עוף דל שומן, 1 כוס מים, ו 1/2 כוס התאדה חלב דל שומן. מערבבים מעל חום גבוה עד שחין תערובת, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד פולנטה הוא חלק לפי הטעם, על 15 דקות. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת עבה מספיק כדי להחזיק שוקת במשך כ 5 שניות כאשר אתה מצייר כף על פני תחתית המחבת, על 20 דקות בסך הכל. מערבבים את כל גבינת פרמזן גרוסה, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
לגרד את הפולנטה למחבת מרובעת משומנת קל 8 אינץ', ולהתפשט חלקה. לכסות באופן רופף להירגע עד המשרד, לפחות 1 שעה. אם לפצות עד 1 יום קדימה, לכסות אטום וצינה.
הפוך במהירות את המחבת עם פולנטה על קרש חיתוך; הרם את המחבת. עם סכין ארוכה, חדה, לחתוך פולנטה לתוך 6 או 7 רצועות שוות (לנגב סכין לנקות לעתים קרובות).
חותכים רצועות פולנטה במחצית לרוחב ולמשוך בנפרד.
שים 1/3 עד 1/2 כוס מתובל פירורי לחם יבשים בסדר על צלחת. מגלגלים בעדינות מקלות פולנטה, 1 בכל פעם, בפירורים.
שכב מעט בנפרד על גיליון אפייה משומן קל 12 - על ידי 15 אינץ'. מקלות ערפל קלות עם שמן בישול או שמן זית ספריי.
אופים מקלות פולנטה בתנור 375 עד השחמה וקשוח, 45 עד 50 דקות.
מעבירים למגש או צלחות עם מרית.