קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

מקלות תירס

מקלות תירס
אם יש לך אבקת אפייה, חלב, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מקלות לחם תירס, מקלות תירס דרומיים, ו תירס ספרדי עם מקלות דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קרם חמאה; בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
מערבבים קמח תירס, קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת מוקצפת לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מניחים מחבת מקל תירס משומנת היטב בתנור 400 במשך 3 דקות או עד חם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מהתנור, ואת הבלילה כפית למחבת, מילוי שני שלישים מלאים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®