מקלות תירס
אם יש לך אבקת אפייה, חלב, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מקלות לחם תירס, מקלות תירס דרומיים, ו תירס ספרדי עם מקלות דגים (מתכונים דומים).
הוראות
קרם חמאה; בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מערבבים קמח תירס, קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת מוקצפת לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח תירס.
מניחים מחבת מקל תירס משומנת היטב בתנור 400 במשך 3 דקות או עד חם.
הסר מהתנור, ואת הבלילה כפית למחבת, מילוי שני שלישים מלאים.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה.