תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Poblano מק וגבינה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 533 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פסטה פנה, פלפל טחון, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
(או או רגיל)
3
בעוד פסטה מבשלת, לחתוך צ ' ילי חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מניחים חצאי צ ' ילה, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח עם יד. לצלות 6 דקות או עד מושחר.