מקרוני וגבינה בגריל עם בייקון בשתי דרכים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מק וגבינה בגריל גבינה עם בייקון שתי דרכים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1334 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 85 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו גבינה אמריקאית, מקרוני מרפק, בייקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכונים דומים: בייקון וביצה מקרוני וגבינה, שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית, ו גבינה בגריל מייפל בייקון של זיק מ ' די ברונו אחי בית הגבינה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
באופן שווה להפיץ את מק וגבינה קל בתבנית אפייה מרובע 8 אינץ'. מכסים את המנה בניילון נצמד ומקררים עד חברה, כ 1 שעה.
חותכים את המקרוני וגבינה ל 4 ריבועים בגודל שווה.
מחממים מחבת מעל חום בינוני-נמוך.
מניחים כל מק וגבינה מרובע על פרוסת לחם, העליון עם 1 פרוסת גבינה אמריקאית 2 פרוסות בייקון. למעלה עם חתיכת לחם שנייה ולחבוש את הכריך עד זהוב וחם, על 4 דקות לכל צד. חזור עם שאר החומרים.
למבוגרים, לזרוק את העגבניות ברוטב חם ולהוסיף על גבי הבייקון לפני griddling הכריך שלך.
מבשלים את המקרוני בסיר גדול של מים מלוחים רותחים אל דנטה ולנקז.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מקציפים את הקמח ומערבבים במשך כמה דקות, מוודאים שהוא נקי מגושים וטעם הקמח מבושל החוצה. מערבבים בחלב, מביאים לרתיחה ומבשלים מעל בינוני-נמוך עד מעובה, כ 5 דקות. מוסיפים את הגבינה המעובדת ואת צ ' דר עד מותך, מוסיפים את הרוטב החריף ומקפלים למקרוני.