קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

מקרוני וגבינה בסגנון מסעדה

מקרוני וגבינה בסגנון מסעדה
מקרוני וגבינה בסגנון מסעדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת צ'דר, מקרוני, גבינה מעובדת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: טורטליני גבינה בסגנון מסעדה, עוגת גבינת שמנת לימון בסגנון מסעדה, ו עוגת גבינת שמנת לימון בסגנון מסעדה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
להחזיר פסטה סחוטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מערבבים בגבינה מעובד, גבינת צ ' דר, ושמנת. מערבבים עד גבינות להמס.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
5
מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק