מקרוני וגבינה טבעוני
צריך מנה עיקרית טבעונית? מקרוני וגבינה טבעוני יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, שמרים תזונתיים, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה טבעוני, ו מקרוני טבעוני ומרק" גבינה" (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים 2 כפות שמן במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד חום זהוב עמוק ומקורמל, על 1 שעה. מתבלים היטב עם מלח ופלפל, מסירים לקערה בינונית, ומניחים בצד.בינתיים, מניחים את הברוקולי, כרובית ושום על תבנית אפייה מעוטרת.
טפטוף עם 1 כף של השמן, העונה עם 1 כפית מלח 1/2 כפית של פלפל שחור, ולזרוק לשלב. צולים בתנור עד שהירקות משוחים בנקודות ומבושלים, כ-15 דקות.
הסר את תבנית האפייה למתלה תיל ולהניח בצד.מביאים סיר גדול בעל תחתית כבדה או תנור הולנדי של מים מלוחים בכבדות לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה או עד רק אל דנטה.
מסננים במסננת ולשטוף עם מים קרים עד מקורר ואת החלקים כבר לא נדבקים זה לזה (הקפד לערבב את הפסטה תוך שטיפה); להפריש במסננת. שמור את הסיר (אין צורך לשטוף).בעוד הפסטה מתבשלת, מניחים את חלב הקוקוס והאגוזים בבלנדר ומתמזגים עד לקבלת חלקה; מניחים בצד.למחוק את כל המים בסיר שמורות, להוסיף את הנותרים 1/4 כוס שמן, ולמקם מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיף את הקמח, דיז ' ון, פפריקה, קאיין, נשאר 1 כף מלח, ונשאר 1/2 כפית פלפל שחור לטאטא עד חלקה. לבשל, לטאטא מדי פעם, עד הקמח הכהה מעט בצבע, על 2 עד 3 דקות.
לטאטא בשמרים תזונתיים ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד השחמה קלה, על 2 דקות.בעוד לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף את תערובת הקוקוס השמורה, ולאחר מכן את חלב הסויה, עד בשילוב שווה וחלק. (זה יהיה עבה מאוד כאשר אתה מוסיף תחילה את תערובת הקוקוס, ולאחר מכן דק החוצה כאשר אתה מוסיף את חלב סויה.) להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה לרתיחה ומתעבה, כ 5 דקות.מערבבים את הפסטה השמורה, בצל מקורמל, ירקות קלויים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה וירקות מחוממים דרך ומהביל, כ 3 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל שחור לפי הצורך.