מקרוני וגבינה כרובית
מקרוני וגבינה כרובית יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 723 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אם יש לכם קמח, גבינת פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. , שהוא מוצק. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
להביא מים לרתיחה עבור פסטה. מלח את המים ו undercook הפסטה על ידי 2 דקות, על 5 עד 6 דקות.
בעוד המים מגיעים לרתיחה, בתנור הולנדי מכוסה חום שמן זית כתית אקסטרה מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה.
חותכים את הליבה מהכרובית ומכניסים את הראש לסיר ומוסיפים 1 כוס, מכסים ואדים 12 עד 15 דקות עד למכרז.
הסר והפרד את הכרובית לפרחים. להשליך מים מן הסיר.
מעל חום בינוני באותו סיר, להמיס את החמאה, ולאחר מכן להוסיף בצל ושום.
לטגן במשך 3 עד 4 דקות, עד מכרז.
מוסיפים את הקמח ומקציפים במשך 1 דקה.
לטאטא את כל החלב ואת העונה עם מלח, פלפל, אגוז מוסקט, ומרווה. כאשר מעובה, מערבבים בחרדל דיז ' ון ו 2/3 של הגבינות המשולבות.
מסננים את הפסטה, מוסיפים לכרובית, מערבבים ברוטב הגבינה, מעבירים לתבנית אפייה, למעלה עם הגבינה שנותרה. להתקרר לחלוטין ולכסות לארוחה איפור מראש.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
אופים עד חום על תבנית אפייה כדי לתפוס את הבועה מעל. ייקח לתבשיל 40 עד 45 דקות להתחמם.
קערות מקשטות של גבינת cauli-mac-n עם גרגיר נחלים קצוצים.