מקרוני וגבינה מ כל כך טעים®
מקרוני וגבינה מ כל כך טעים® יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך חמאה טבעונית, לחסום גבינת צ'דר טבעונית, פירורי לחם panko, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . וזה די גרוע. נסו מקרוני וגבינה טעים וקל, מקרוני וגבינה ללא גלוטן טעים מאוד, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת סאוט, מחממים מעט שמן זית כתית מעולה ובצלרי סאוט ושום במשך כ 2 עד 3 דקות.
הוסף shitakes לתערובת ומבשל במשך 3 עד 5 דקות עד רך. כבה את החימום והנח בצד.
מרתיחים פסטה במים מלוחים; כאשר אל דנטה, מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
בינתיים, במחבת בינונית, להמיס איזון כדור הארץ על med/חום נמוך. כאשר רק נמס, מוסיפים חלב קוקוס וגבינת שמנת ומערבבים עד עבה וחלק.
לאחר נמס, להוסיף את גבינת צ ' דר ולתת להמיס, ממשיך לערבב. לאחר שילוב, מוסיפים את הכוס הראשונה 1/4 של שמרים תזונתיים שלך ומלח ופלפל ומערבבים לשלב.
לאחר שילוב, לטעום אותו ואז להוסיף את שאר 1/4 כוס שמרים תזונתיים ועוד מלח ופלפל, במידת הצורך.
המשך ערבוב לשלב ולתת לו טעם אחר פעם מלח ופלפל היה זמן לשלב. לטעום ולהוסיף יותר לפי הצורך.
כאשר יחס המלח והפלפל הוא לטעמך, יוצקים תערובת הגבינה שלך על האטריות ולהוסיף תערובת שיטאקי שלך גם כן. תן לו מערבבים אור ולאחר מכן להוסיף את 3/4 כוס לחם panko הראשון. מערבבים בעדינות לשלב, לוודא את האטריות מכוסים והכל מעורבב באופן שווה.
חלק לתוך שימורי מאפין גדולים במיוחד, לחיצה למטה די בנדיבות כדי אטריות קומפקטיות כמו שאתה הולך. הערה: אתה יכול גם להשתמש בקופסאות מאפין בגודל רגיל, הם פשוט יהיו קטנים יותר.
העליון פחים עם הנותרים לחם panko, לכסות בנייר כסף ואופים בתנור במשך כ 15 דקות. בסימן 15 דקות, להסיר נייר אלומיניום ולתת לאפות במשך 5 דקות נוספות.
הסר מהתנור ולתת לשבת במשך 5 עד 10 דקות.
כדי להסיר את קופסאות מאפין, בעדינות להפעיל סכין לאורך הקצוות ולאחר מכן להשתמש במזלג כדי לשלוף אותו בעדינות. אם אתה דחוס מספיק זה יקפוץ החוצה אבל עדיין להיות רופף למדי.
שים על צלחת, למעלה עם בצל ירוק קצוץ טרי לשרת.