מקרוני וגבינה עם בייקון ואפונה
גשו לסופר וקנו אפוני פטיט, מרק עוף דל שומן, חלב דל שומן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו בייקון וביצה מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה קלים עם בייקון ואפונה, ו המקרוני וגבינה האולטימטיבי עם אפונה ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 4-5 ליטר מעל חום גבוה, להביא מרק, חלב, ומקרוני לרתיחה. מערבבים תערובת לעתים קרובות עד הפסטה הוא רך לנשוך, על 10 דקות.
תערובת קורנפלור ו 3 כפות מים עד חלקה. מערבבים למחבת וממשיכים ערבוב עד שחין תערובת.
מוסיפים אפונה ובייקון קנדי; מערבבים היטב ומסירים מהחום.
מפזרים גבינה על תערובת פסטה ומערבבים רק עד מומס, 1 עד 2 דקות.
כפית לתוך קערות רחבות או על צלחות ומפזרים בנדיבות עם פלפל ואגוז מוסקט.