מקרוני וגבינה עם כרובית
מקרוני וגבינה עם כרובית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 557 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חרדל דיז'ון, פטרוזיליה שטוחה, לחם מולטיגרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, כרובית מקרוני וגבינה, ו כרובית & גבינת מקרוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה, מוסיפים את הכרובית במהלך 3 הדקות האחרונות של זמן הבישול; לנקז. בינתיים, דופק את הלחם במעבד מזון עד פירורים גס טופס.
מוסיפים את הפטרוזיליה, 2 כפות השמן, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל ודופק לשלב; להפריש. להחזיר את סיר הפסטה לחום בינוני ולהוסיף את כף הנותרים של שמן.
מוסיפים את הבצל, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, רק עד רך, 5 עד 7 דקות.
מערבבים את הפסטה, כרובית, גבינה, שמנת חמוצה, חלב וחרדל.
מעבירים לתבנית אפייה רדודה בת 3 ליטר, מפזרים את פירורי הלחם ואופים עד לחום זהוב, 12 עד 15 דקות.