מקרוני וגבינה תוצרת בית בריא יותר
אם יש לכם גבינת פרמזן, מקרוני, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. . וזה די טוב. נסו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים מקרוני מרפק במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשיכה, 8 דקות.
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים בקמח לעשות רביכה. לאט להוסיף חלב רביכה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בגבינות צ ' דר ופרמזן ומבשלים על אש נמוכה עד גבינה מותכת ורוטב הוא עבה, כ 3 דקות.
מניחים מקרוני בתבנית אפייה גדולה ושופכים רוטב על מקרוני. מערבבים היטב.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים פירורי לחם ומערבבים עד שהחמאה נספגת, 2 עד 3 דקות.
מורחים על מקרוני כדי לכסות.
אופים בתנור שחומם מראש עד רוטב גבינה חם פירורי לחם הם השחמה, כ 30 דקות.