קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

מקרוני לימון-רוזמרין

מקרוני לימון-רוזמרין
מקרונים לימון-רוזמרין עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. צופה בדמות שלך? ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו ומתכון ידידותי לפודמפה יש 55 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים.. אם יש לכם חלבונים, קוקוס, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 11%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מקרונים לימון עם זיגוג לימון (ללא גלוטן, פליאו + טבעוני), מקרונים לימון עם זיגוג לימון (ללא גלוטן, פליאו + טבעוני), ו לחם לימון רוזמרין + שפריצר הדרים רוזמרין.

הוראות

1
עורמים את הרוזמרין על קרש חיתוך ומפזרים 1 כף סוכר; קוצצים דק ואז מעבירים לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
קערהקערה
2
מוסיפים את הקוקוס, 1/3 כוס הסוכר שנותרה, גרידת הלימון, הווניל והמלח. השתמש באצבעותיך כדי לשפשף ולזרוק את התערובת עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
קוקוסקוקוס
ונילוניל
סוכרסוכר
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
3
בואו לשבת בטמפרטורת החדר, 1 שעה.
4
מקמו מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור וחממו מראש ל 325 מעלות צלזיוס.מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
מקציפים את החלבונים בקערה בינונית עד שהם מקציפים. מקפלים לתערובת הקוקוס בעזרת מרית גומי עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
קוקוסקוקוס
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מקציףמקציף
קערהקערה
6
זרוק כפות מהתערובת במרחק של כ -1 אינץ ' זה מזה על ניירות האפייה המוכנים. באצבעות לחות יוצרים כל תל לצורת חרוט.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים, מחליפים את התבניות באמצע הדרך, עד שהקצוות מזהיבים והמקרונים יבשים, 16 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מניחים להתקרר 10 דקות על ניירות האפייה, ואז מעבירים לרשת להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
צילום: אנדרו פרסל

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב מקרונים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.