מקרוני עם בישולים איטיים ובשר בקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 684 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם פלפל, ג'מלי, בשר טחון דק במיוחד, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר, ג'ירוס בשר בקר מבושל איטי-75 ימים של בישול איטי בקיץ, ו מקרוני וגבינה בתנור איטי.
הוראות
1
שים בצל בסיר של סיר בישול איטי. בקר טחון להתפורר על גבי ושופכים עגבניות על בשר בקר. לכסות ולבשל במשך 4 שעות על גבוה או 8 שעות על נמוך. לשבור את כל חתיכות גדולות של בשר עם כף עץ. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר חצי רוטב ושמורה למתכון אחר; לשמור על הרוטב שנותר חם בבישול איטי. (עושה על 2 1/2 ליטרים רוטב בשר.)
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, ערבוב לעתים קרובות, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
ניקוז ולהעביר לארבע קערות רדודות. רוטב בשר כפית על כל חלק של פסטה.