מקרוני צ'דר לבן עם בייקון ותימין
מקרוני צ'דר לבן עם בייקון ותימין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 811 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עלי טימין, חלב, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. וזה די טוב. נסו גבינת צ'דר לבנה מקרוני וגבינה, גבינת צ'דר לבנה שמנת מקרוני וגבינה, ו מקרוני וגבינה בייקון צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ', ומפזרים 1 כף גבינת פרמזן סביב החלק הפנימי של המנה.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בפנה, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את פנה חשפו, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מניחים את חתיכות הבייקון למחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב מדי פעם, עד באופן שווה השחמה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. שמור 1/4 כוס של טיפות בייקון. תניח את חתיכות הבייקון בצד.
ממיסים חמאה ובייקון יחד בסיר גדול על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד שקוף, כ 5 דקות.
לטאטא את הקמח, ערבוב לעתים קרובות עד התערובת יוצרת משחה חלקה.
להקציף בחלב, קצת בכל פעם, ולהביא את התערובת לרתיחה, לטאטא כל הזמן עד מעובה. מערבבים את הקורנית, מלח ופלפל, ולאחר מכן לטאטא 1/4 פרמזן כוס 3 גבינות צ 'דר כוסות, ערבוב כל הזמן עד גבינת צ' דר נמסה והרוטב הוא חלק ועבה.
מערבבים את פסטה פנה מבושל לתוך רוטב הגבינה, ולאחר מכן לערבב קלות בבייקון מבושל.
מורחים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה ומפזרים 1/2 גבינת צ ' דר כוס מעל. מכסים את הצלחת בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהפסטה חמה ומבעבעת, כ -25 דקות.
הסר את הצלחת מהתנור, והפעל את המטגן.
הסר את נייר הכסף, לצלות את הצלחת עד ציפוי הגבינה הוא השחמה פריך, על 5 דקות.