מקרונים
אם יש לך חלבונים ביצה, הדובדבן סוכר, 250 גרם אמבט מסקרפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 5% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגיות תירס, מקרונים שערורייתיים, ו עוגיות קפה.
הוראות
לטאטא את החלבונים ביצה בקערה גדולה ונקייה עד פסגות רכות טופס.
לטאטא את הסוכר הדובדבן ב 3 או 4 קבוצות, לטאטא היטב בין כל תוספת.
להוסיף כמה טיפות של צביעה עם תוספת סופית של סוכר. המשך לטאטא עד התערובת היא ורודה בהירה, ללא פסים, והוא עבה ומבריק, קצת כמו קצף גילוח.
באמצעות כפית מתכת גדולה, לקפל בעדינות דרך שקדים הקרקע. מכסים 4 גיליונות אפייה עם קלף אפייה ומוסיפים מעט מהתערובת בפינות כל גיליון כדי לאבטח נייר. אם אין לך מספיק סדינים אפייה, לעשות ולבשל חצי מהכמות, ואז לחזור. השתמש 2 כפות או שקית צנרת מצויד זרבובית רחבה כדי להפוך 40 עיגולים, כל אחד על 5 ס " מ רחב. השאירו לשבת בחוץ במשך כ 10 דקות עד העור מתחיל להיווצר.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מניחים את סדיני האפייה בתנור, משאירים את דלת התנור פתוחה מעט כדי לאפשר אדים לברוח, ואז אופים עבור 20-25 דקות עד רק פריך, אבל לא השחמה. השאר לקרר.
כאשר מוכן לשרת, בעדינות להקל על הנייר עם סכין צבעים. בזהירות להפיץ 1 כפית ריבת פטל לביסקוויט על מחצית הביסקוויטים ו 1 כפית מסקרפונה לביסקוויט על החצאים האחרים, ואז בעדינות כריך יחד.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג מקרונים עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "