קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

מקרל טבוע פטריות Escabeche

מקרל טבוע פטריות Escabeche
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? מקרל טבוע Escabeche פטריות יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. מתאים ל-4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך זרעי כוסברה, שמן זית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכונים דומים: ספרדית Mackerel Escabèche, צלעות חזיר מלפפון חמוץ עם Escabeche פטריות ותפוחי אדמה מרוסקים, ו Escabeche.

הוראות

1
לטפוח דגים יבש העונה עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל, ואז לדלות בקמח, רועד מעל עודף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
חום 3 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום גבוה עד שהוא מנצנץ. לבשל דגים, צד העור למטה הראשון, מפנה פעם אחת, עד מבושל דרך, פריך, וזהב משני הצדדים, 3 עד 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להעביר דגים לתבנית אפייה גדולה (לא אלומיניום) ולמחוק מחבת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מוסיפים 1/2 כוס שמן למחבת ומבשלים בצל על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים פטריות, כוסברה, פתיתי פלפל אדום, גרידה, ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות זהובות, כ 5 דקות. מערבבים בורמוט.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ורמוטורמוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
הסר מהחום ומערבבים בחומץ ומיץ לימון, ואז לשפוך על דגים. מגניב לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מעבירים דגים לצלחות. מערבבים מנטה לתוך תערובת פטריות וכפית על דגים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
מגישים בטמפרטורת החדר.
1
Escabeche יכול להשרות, מקורר, 1 יום.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.