מרגריטה טפאצ'י של לה קונדסה
מרגריטה טפאצ'י של La Condesa עשויה להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 905 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. סעו לחנות וקחו נקטר אגבה, ליקר תפוזים כמו פטרון ציטרונג, בלנקו טקילה כמו אל ג'ימדור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו Perrito De Sal של La Condesa, La Condesa של Calimocho מנהטן, ו Alma Blanca של La Condesa (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את tepache, לערבב אננס קצוץ, מיץ yuzu, ג ' ינג 'ר, להדביק צ' ילי, ודבש במיכל זכוכית. מכסים אותו בחוזקה בניילון נצמד ומאחסנים בטמפרטורת החדר במקום מוצל. לאחר 3 ימים, לגרד את "כובע" צף ולהשליך מבלי להפריע את הנוזל. לכסות ולאפשר לו להתסיס במשך 3 ימים נוספים. לגרד את "הכובע" שוב מסננים את הנוזל דרך בד גבינה. אחסן את טפאש במקרר עד 5 ימים.
כדי להפוך את הקוקטייל, לשלב את הטקילה, ליקר תפוזים, מיץ ליים, טפאצ ' ה, ונקטר אגבה בשייקר קוקטייל מלא קרח. לנער במשך 15 שניות מסננים את הקוקטייל לתוך כוס קולינס מלא קרח.
מקשטים עם טריז אננס, ומגישים עם קש.