מרגריטה פיצה
המתכון מרגריטה פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1035 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לך מלח ופלפל, גבינת מוצרלה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בקמח סולת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סולת סופלה כקינוח. נסו פיצה מרגריטה גביני חומוס עם פסטו לחם פיצה בגריל, מרגריטה פיצה, ו מרגריטה פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הגריל בחום גבוה.
אבק דלפק עם 2 כפות קמח. למתוח את הבצק על ידי סיבוב על פרקי האצבעות שלך לתוך סיבוב בקוטר 12 עד 13 אינץ'.
מפזרים את הסולת על משוט פיצה מעץ או על גב מחבת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את הבצק עגול. שים את הבצק על הסולת.
מברשת את החלק העליון של הבצק עם שמן זית.
החלק את הפיצה על הגריל החם ומבשל עד סימני גריל מופיעים והבצק מוגדר, כ 2 דקות. בזהירות להפוך את הבצק מעל עם מרית גדולה או מלקחיים או הידיים שלך; מברשת את החלק העליון עם שמן זית, ומבשלים עד הבצק הוא מוצק אבל לא מבושל לחלוטין סימני גריל מופיעים, עוד 3 עד 4 דקות. להחליק את משוט הפיצה מתחת לקרום ולהסיר מן הגריל. הגדר מחבת ברזל יצוק גדול על הגריל כדי לחמם או למקם מחבת פיצה בתנור ולחמם מראש עד 500 ° F.
כדי לבנות את הפיצה, להפיץ את רוטב העגבניות על הקרום מבושל חלקית. להפיץ את המוצרלה על הפיצה ומפזרים על הפקורינו רומנו. מתבלים במלח ופלפל.
להחליק את הפיצה מהמשוט על המחבת על הגריל או על מחבת הפיצה בתנור ואופים עד מבעבע, 15 עד 20 דקות.
הסר ולהגדיר את הפיצה על קרש חיתוך. פיזור על עלים בזיליקום שלם או חתוך טפטוף עם שמן זית כתית.
חותכים ל 6 עד 8 טריזים ומגישים.
הערה: בזיליקום Genovese הוא המגוון הנפוץ ביותר בחנויות המכולת שלנו. כמו חלופות, לחפש אלה זנים בזיליקום אחרים (או לגדל אותם בעצמך) כי הם מועדפים שלי: בזיליקום יווני יש עלים קטנים מאוד ופרצים קטנים של טעם בזיליקום מרוכז; בזיליקום אופל יש עלים סגולים שנראים מדהים על פיצה, עם יותר הערות שוש; בזיליקום לימון תערובות הטעם של בזיליקום עם לימון balm בדרך טעימה מאוד.
Reprinted with permission from Cooking off The Clock: Recipes from My Downtime by Elizabeth Falkner, copyright © 201
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.אליזבת פלקנר היא השף המייסד והבעלים של Citizen Cake ואורסון בסן פרנסיסקו, ופותחת כרגע מסעדה חדשה בברוקלין, ניו יורק. ב-2011 היא הייתה מועמדת לפרס איירון שף, התחרתה על תואר שני בשף העליון ושפטה את טובי שף מאסטרס וטופ שף. אליזבת הייתה קונדיטור קונדיטור השנה של בון אפטיט בשנת 200
ספרה הראשון, קינוחי הריסה, יצא לאור בשנת 2007.