קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות13
מגזין

מרגריטה פיצה

מרגריטה פיצה
המתכון מרגריטה פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1035 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לך מלח ופלפל, גבינת מוצרלה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בקמח סולת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סולת סופלה כקינוח. נסו פיצה מרגריטה גביני חומוס עם פסטו לחם פיצה בגריל, מרגריטה פיצה, ו מרגריטה פיצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הגריל בחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
אבק דלפק עם 2 כפות קמח. למתוח את הבצק על ידי סיבוב על פרקי האצבעות שלך לתוך סיבוב בקוטר 12 עד 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מפזרים את הסולת על משוט פיצה מעץ או על גב מחבת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את הבצק עגול. שים את הבצק על הסולת.
מרכיבים שתצטרך
סולתסולת
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מברשת את החלק העליון של הבצק עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
5
החלק את הפיצה על הגריל החם ומבשל עד סימני גריל מופיעים והבצק מוגדר, כ 2 דקות. בזהירות להפוך את הבצק מעל עם מרית גדולה או מלקחיים או הידיים שלך; מברשת את החלק העליון עם שמן זית, ומבשלים עד הבצק הוא מוצק אבל לא מבושל לחלוטין סימני גריל מופיעים, עוד 3 עד 4 דקות. להחליק את משוט הפיצה מתחת לקרום ולהסיר מן הגריל. הגדר מחבת ברזל יצוק גדול על הגריל כדי לחמם או למקם מחבת פיצה בתנור ולחמם מראש עד 500 ° F.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
מחבתמחבת
מריתמרית
גרילגריל
מלקחייםמלקחיים
תנורתנור
6
כדי לבנות את הפיצה, להפיץ את רוטב העגבניות על הקרום מבושל חלקית. להפיץ את המוצרלה על הפיצה ומפזרים על הפקורינו רומנו. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
מוצרלהמוצרלה
קרוםקרום
7
להחליק את הפיצה מהמשוט על המחבת על הגריל או על מחבת הפיצה בתנור ואופים עד מבעבע, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
תנורתנור
מחבתמחבת
גרילגריל
8
הסר ולהגדיר את הפיצה על קרש חיתוך. פיזור על עלים בזיליקום שלם או חתוך טפטוף עם שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
בזיליקום טריבזיליקום טרי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
חותכים ל 6 עד 8 טריזים ומגישים.
10
הערה: בזיליקום Genovese הוא המגוון הנפוץ ביותר בחנויות המכולת שלנו. כמו חלופות, לחפש אלה זנים בזיליקום אחרים (או לגדל אותם בעצמך) כי הם מועדפים שלי: בזיליקום יווני יש עלים קטנים מאוד ופרצים קטנים של טעם בזיליקום מרוכז; בזיליקום אופל יש עלים סגולים שנראים מדהים על פיצה, עם יותר הערות שוש; בזיליקום לימון תערובות הטעם של בזיליקום עם לימון balm בדרך טעימה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום לימוןבזיליקום לימון
לימון Balmלימון Balm
שוששוש
באזיל!באזיל!
11
Reprinted with permission from Cooking off The Clock: Recipes from My Downtime by Elizabeth Falkner, copyright © 201
12
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.אליזבת פלקנר היא השף המייסד והבעלים של Citizen Cake ואורסון בסן פרנסיסקו, ופותחת כרגע מסעדה חדשה בברוקלין, ניו יורק. ב-2011 היא הייתה מועמדת לפרס איירון שף, התחרתה על תואר שני בשף העליון ושפטה את טובי שף מאסטרס וטופ שף. אליזבת הייתה קונדיטור קונדיטור השנה של בון אפטיט בשנת 200
13
ספרה הראשון, קינוחי הריסה, יצא לאור בשנת 2007.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.