מרווה ארוחת ערב לחמניות
מרווה ארוחת ערב לחמניות הוא ללא חלב וצמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו לחם. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם קמח, דבש, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מרווה ארוחת ערב לחמניות, לחמניות דביקות של דלעת אגוז קרמל עם הוואי של המלך / לחמניות ארוחת ערב # חולידיירולקול, ו ארוחת ערב הלילה: גבינה בגריל מרווה.
הוראות
ממיסים שמרים ודבש במים חמים בקערה גדולה; תן לעמוד 5 דקות.
כף קלות קמחים לכוסות מדידה יבשות; מפלס בעזרת סכין.
שלב 2 1/4 כוסות קמח לכל מטרה, קמח חיטה, מרווה, מלח ופלפל.
מוסיפים תערובת קמח ושמן לתערובת השמרים; מערבבים עד שנוצר בצק רך. הופכים את הבצק למשטח מקומח. ללוש עד חלקה וגמישה (כ 8 דקות).
מוסיפים מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק מלהידבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, פונים למעיל העליון. מכסים ומניחים במקום חמים (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לבצק. אם הזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מחלקים בצק ל -12 מנות שוות, מעצבים כל אחת לכדור (מכסים שנותרו למניעת ייבוש).
מניחים כדורים במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה גדולה מכוסה בנייר אפייה.
חותכים איקס עמוק (1/4 אינץ') בחלק העליון של כל גליל בעזרת מספריים למטבח או סכין חדה. מכסים ומניחים לתפוח למשך 30 דקות או עד להכפלת הגודל.
אופים בחום של 350 למשך 20 דקות או עד שהם נפוחים ומתחילים להשחים.
מוציאים מנייר האפייה; מצננים על רשת.