קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מרינגטה עם פצפוצי שוקולד קפואים

מרינגטה עם פצפוצי שוקולד קפואים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מרנגטן שוקולד צ'יפס קפוא. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 732 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שוקולד מריר, אספרסו, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת פצפוצי שוקולד מנטה קפואה, שוקולד צ'יפס דובדבן פרוזן יוגורט, ו פטל-שוקולד צ'יפס פרוזן יוגורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 225 וממקמים מדפים בשלישים התחתונים והאמצעיים. עקוב אחר מעגל 11 אינץ ' על החלק התחתון של כל אחד 2 גיליונות של נייר קלף. הפוך את הנייר על גבי 2 סדינים אפייה גדולים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה של מיקסר חשמלי עומד מצויד עם הקצף, להכות את החלבונים ביצה עם קרם של טרטר במהירות בינונית עד קצף. הגבר את המהירות לגבוהה והכה עד שיוצרו פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הוסף את הסוכר מגורען 1 כף בכל פעם, פועם במשך 5 שניות בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
4
מוסיפים את הווניל ומכים עד שהלבנים נוקשים ומבריקים, בערך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
5
להעביר חצי מקצפת שקית מאפה מצויד בקצה עגול 1/2 אינץ ' צינור טבעת מרנג רק בתוך כל מעגל נמשך. כפית מרנג הנותרים לתוך העיגולים ולהפיץ אותו 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
אופים את מרנג במשך כ 1 1/2 שעות, עד חיוור מאוד אבל יבש. כבו את התנור, הניחו את הדלת פתוחה מעט והניחו למרנג להתקרר בתנור לפחות 6 שעות, עד להתייבש ולהתפזר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בקערה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 2 כוסות של שמנת עם הסוכר של ממתקים עד המשרד. מקפלים פנימה רבע מהשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מורחים את השמנת על 1 עגול, להפיץ אותו לקצה. למעלה עם הסיבוב השני, לחיצה עליו בקלילות. להקפיא עד הקרם הוא המשרד, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
9
בינתיים, להמיס את השוקולד שנותר בקערה להגדיר על מחבת של מים רותחים. את החום, להקציף את הנותרים 1/4 כוס שמנת ואת האספרסו.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
באמצעות סכין משונן, לחתוך את העוגה הקפואה לפלחי ולהעביר לצלחות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
11
בואו לעמוד במשך 10 דקות. כפית חלק מהרוטב על כל טריז ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק