מרינגטה עם פצפוצי שוקולד קפואים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מרנגטן שוקולד צ'יפס קפוא. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 732 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שוקולד מריר, אספרסו, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת פצפוצי שוקולד מנטה קפואה, שוקולד צ'יפס דובדבן פרוזן יוגורט, ו פטל-שוקולד צ'יפס פרוזן יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 225 וממקמים מדפים בשלישים התחתונים והאמצעיים. עקוב אחר מעגל 11 אינץ ' על החלק התחתון של כל אחד 2 גיליונות של נייר קלף. הפוך את הנייר על גבי 2 סדינים אפייה גדולים.
בקערה של מיקסר חשמלי עומד מצויד עם הקצף, להכות את החלבונים ביצה עם קרם של טרטר במהירות בינונית עד קצף. הגבר את המהירות לגבוהה והכה עד שיוצרו פסגות רכות.
הוסף את הסוכר מגורען 1 כף בכל פעם, פועם במשך 5 שניות בין תוספות.
מוסיפים את הווניל ומכים עד שהלבנים נוקשים ומבריקים, בערך 4 דקות.
להעביר חצי מקצפת שקית מאפה מצויד בקצה עגול 1/2 אינץ ' צינור טבעת מרנג רק בתוך כל מעגל נמשך. כפית מרנג הנותרים לתוך העיגולים ולהפיץ אותו 1/2 אינץ ' עבה.
אופים את מרנג במשך כ 1 1/2 שעות, עד חיוור מאוד אבל יבש. כבו את התנור, הניחו את הדלת פתוחה מעט והניחו למרנג להתקרר בתנור לפחות 6 שעות, עד להתייבש ולהתפזר.
בקערה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 2 כוסות של שמנת עם הסוכר של ממתקים עד המשרד. מקפלים פנימה רבע מהשוקולד.
מורחים את השמנת על 1 עגול, להפיץ אותו לקצה. למעלה עם הסיבוב השני, לחיצה עליו בקלילות. להקפיא עד הקרם הוא המשרד, על 4 שעות.
בינתיים, להמיס את השוקולד שנותר בקערה להגדיר על מחבת של מים רותחים. את החום, להקציף את הנותרים 1/4 כוס שמנת ואת האספרסו.
באמצעות סכין משונן, לחתוך את העוגה הקפואה לפלחי ולהעביר לצלחות.
בואו לעמוד במשך 10 דקות. כפית חלק מהרוטב על כל טריז ומגישים.