מרינדה איטלקית-חרדל
מרינדה איטלקית-חרדל היא ללא גלוטן, שלם 30 וצמחוני מרינדה. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 17 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם פלפל, פטרוזיליה עלים שטוחים, שן שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר כף ציון של 19%. מתכונים דומים: מרינדת חרדל תפוחים, מרינדת חרדל ללא פסולת, ו מרינדת חרדל דבש לעוף או סלמון.
הוראות
מקציפים יחד 6 מרכיבים ראשונים עד לאיחוד טוב; מערבבים פנימה צלפים ופטרוזיליה. להשתמש באופן מיידי, או כיסוי וצינה עד מוכן לשימוש. אחסן בכלי אטום במקרר עד 3 ימים. אם צונן, לטאטא לפני השימוש.
יוצקים מרינדה איטלקית-חרדל לכלי רדוד או לשקית מקפיא פלסטיק גדולה עם רוכסן; הוסף 4 (7-עד 8 - עוז.) חזה עוף עור ועצמות. מכסים או אוטמים, ומצננים לפחות 8 שעות או עד 24 שעות, הופכים מדי פעם.
מוציאים את העוף מהמרינדה, משליכים את המרינדה. פאט עוף יבש, ומפזרים 1 כפית. מלח 1/2 כפית. פלפל. מבשלים עוף ב 1 עד 2 כפות. שמן זית חם במחבת גדולה על אש בינונית 6 עד 8 דקות מכל צד או עד לסיום. מכין 4 מנות; הכנה: 10 דקות., צמרמורת: 8 שעות, לבשל: 16 דקות.