קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות6
מגזין

מרינרה בסיסית

מרינרה בסיסית
מרינרה בסיסית יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 46 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. אם יש לך חומץ בלסמי, זרעי שומר, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב מרינרה בסיסי, איך להכין רוטב מרינרה בסיסי, ו מולים מרינרה.

הוראות

1
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים סוכר ו 7 מרכיבים הבאים (באמצעות זרעי שומר); לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בחומץ; לבשל 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
מוסיפים מרק ועגבניות; מביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 55 דקות או עד רוטב מתעבה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
כדי לאחסן במקפיא: מצקת בטמפרטורת החדר או רוטב צונן לתוך מיכלי פלסטיק או שקיות פלסטיק zip-top. לאטום להקפיא עד ארבעה חודשים. שקול הקפאת הרוטב במרווחים של כוס אחת (שווה שתי מנות). בדרך זו, אתה יכול לשלוף בדיוק כמו שאתה רוצה לארוחות עתידיות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
מצקתמצקת
6
כדי להפשיר רוטב: נסה אחת משלוש שיטות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
הפשרה במקרר למשך הלילה.
8
מניחים בלוקים קפואים בסיר. מכסים ומביאים לרתיחה נמוכה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מניחים בלוקים קפואים בקערה בטוחה במיקרוגל. כיסוי ומיקרוגל בגובה דקה אחת בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת עד מופשר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
כדי להגביר את הטעם: ליבות ארוכות במקפיא יכול להקהות את הטעם של עגבניות. כדי להפשיר את הרוטב, מוסיפים חצי כפית לימון מגורד דק או כפית חומץ בלסמי תוך כדי חימום.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה