מרינרה בסיסית
מרינרה בסיסית יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 46 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. אם יש לך חומץ בלסמי, זרעי שומר, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב מרינרה בסיסי, איך להכין רוטב מרינרה בסיסי, ו מולים מרינרה.
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים סוכר ו 7 מרכיבים הבאים (באמצעות זרעי שומר); לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בחומץ; לבשל 30 שניות.
מוסיפים מרק ועגבניות; מביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 55 דקות או עד רוטב מתעבה, ערבוב מדי פעם.
כדי לאחסן במקפיא: מצקת בטמפרטורת החדר או רוטב צונן לתוך מיכלי פלסטיק או שקיות פלסטיק zip-top. לאטום להקפיא עד ארבעה חודשים. שקול הקפאת הרוטב במרווחים של כוס אחת (שווה שתי מנות). בדרך זו, אתה יכול לשלוף בדיוק כמו שאתה רוצה לארוחות עתידיות.
כדי להפשיר רוטב: נסה אחת משלוש שיטות.
מניחים בלוקים קפואים בסיר. מכסים ומביאים לרתיחה נמוכה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
מניחים בלוקים קפואים בקערה בטוחה במיקרוגל. כיסוי ומיקרוגל בגובה דקה אחת בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת עד מופשר.
כדי להגביר את הטעם: ליבות ארוכות במקפיא יכול להקהות את הטעם של עגבניות. כדי להפשיר את הרוטב, מוסיפים חצי כפית לימון מגורד דק או כפית חומץ בלסמי תוך כדי חימום.