קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות6
מגזין

מרינרה בסיסית

מרינרה בסיסית
מרינרה בסיסית יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 46 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. אם יש לך חומץ בלסמי, זרעי שומר, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב מרינרה בסיסי, איך להכין רוטב מרינרה בסיסי, ו מולים מרינרה.

הוראות

1
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים סוכר ו 7 מרכיבים הבאים (באמצעות זרעי שומר); לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בחומץ; לבשל 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
מוסיפים מרק ועגבניות; מביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 55 דקות או עד רוטב מתעבה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
כדי לאחסן במקפיא: מצקת בטמפרטורת החדר או רוטב צונן לתוך מיכלי פלסטיק או שקיות פלסטיק zip-top. לאטום להקפיא עד ארבעה חודשים. שקול הקפאת הרוטב במרווחים של כוס אחת (שווה שתי מנות). בדרך זו, אתה יכול לשלוף בדיוק כמו שאתה רוצה לארוחות עתידיות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
מצקתמצקת
6
כדי להפשיר רוטב: נסה אחת משלוש שיטות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
הפשרה במקרר למשך הלילה.
8
מניחים בלוקים קפואים בסיר. מכסים ומביאים לרתיחה נמוכה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מניחים בלוקים קפואים בקערה בטוחה במיקרוגל. כיסוי ומיקרוגל בגובה דקה אחת בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת עד מופשר.
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
כדי להגביר את הטעם: ליבות ארוכות במקפיא יכול להקהות את הטעם של עגבניות. כדי להפשיר את הרוטב, מוסיפים חצי כפית לימון מגורד דק או כפית חומץ בלסמי תוך כדי חימום.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו