מרינרה חסילונים מקסיקניים
המתכון שרימפס מקסיקני מרינרה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-30 דקות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן זית, ספגטי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-341 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו מרינרה חסילונים, מרינרי שרימפס על לינגוויני, ו מרק מרינרה שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת עמוקה 12 אינץ ' ללא מקל על חום בינוני גבוה ומבשלים שרימפס 2 דקות עד כמעט ורוד.
הסר שרימפס ממחבת ולהניח בצד. מבשלים בצל, chayote ופלפלים באותו מחבת, ערבוב לעתים קרובות, 8 דקות או עד chayote הוא רך. מערבבים שום ומבשלים 30 שניות. מערבבים ברוטב פסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד הרוטב מחומם דרך.
מוסיפים שרימפס ומבשלים 2 דקות או עד שרימפס להפוך ורוד לחלוטין. מערבבים במיץ ליים.
מגישים מעל ספגטי חם ומקשטים בכוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.