תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Marinaran של חובב פטריות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1456 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו קורנית, מלח, מרז'ורם ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו מרינרה פטריות, מרינרה פטריות עם פני, ו רוטב מרינרה פטריות בשרניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את פטריות פורצ ' יני בסיר, לכסות עם המניה ולהביא לרתיחה. Reconstitute כדי במכרז, ולאחר מכן להסיר עם כף מחורץ וקוצצים; מילואים עם הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מלאי
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
סיר
2
מחממים כף של EVOO בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה, מוסיפים את guanciale ו פריך.
מרכיבים שתצטרך
Guanciale
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
הסר עם כפית מחוררת, להוסיף את EVOO הנותרים, כמה סיבובים של המחבת, ולהוסיף את פטריות קרמיני לחום, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קרים
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת
4
מוסיפים את השום, קורנית, מרג 'ורם או אורגנו, צ' ילה, מלח ופלפל, מערבבים 1 עד 2 דקות, ואז מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רסק עגבניות
מרז ' ורם
אורגנו
שום
פלפל צ ' ילי
טימין
5
מוסיף את marsala או יין ואת מלאי porcini שמורות, מינוס כמה כפיות שבו חצץ אולי התיישבו.
מרכיבים שתצטרך
יין
מלאי
6
מוסיפים את הפורצ ' יני, guanciale או בייקון והעגבניות (לשבור את העגבניות קצת); מערבבים את הפסטה, כמה עלים של בזיליקום ומבשלים על אש נמוכה 40 עד 45 דקות, ערבוב מדי פעם כדי לעבות ולשלב טעמים. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. לחמם את הרוטב, מכוסה, על אש בינונית, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
Guanciale
עגבנייה
פאסאטה
בייקון
באזיל!
רוטב
7
כדי לשרת, להביא סיר גדול של מים לרתיחה עבור הפסטה, להוסיף מלח ומבשלים את הפסטה אל דנטה, שמירה על כוס מי בישול עמילניים רק לפני ניקוז. להחזיר את הפסטה לסיר החם ולהוסיף את החמאה וחצי של הרוטב; לזרוק לשלב, הוספת כמה מי בישול עמילניים במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
פסטה
רוטב
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מגישים את הפסטה בקערות רדודות עם המרינרה פטריות הנותרים על גבי; מקשטים עם הרבה גבינה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
גבינה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מניחים את העוף בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מוסיפים את הסלרי, גזר, בצל, שום, לימון, עלה דפנה, פלפל ואת צרור עשבי תיבול; העונה עם מלח. מכסים את העוף במים ומביאים לרתיחה; מפחיתים את החום לרתיחה נמוכה, מתגלגלת. מבשלים 60 עד 75 דקות, ואז לקרר את העוף במניה שלה. מסננים את המניה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
עלי דפנה
עוף שלם
גזר
סלרי
שום
לימון
בצל
מלאי
מים
מלח
11
הסר את העוף בחתיכות גדולות מן העור והעצמות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
12
חותכים חצי מהבשר לחתיכות בגודל ביס. פרוסה דקה או למשוך את הבשר שנותר.