קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות1
ציון בריאות2
מגזין

מרנג שמח

מרנג שמח
המרנג העליז מתכון יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 2 שעות. מנה אחת מכילה 1293 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 0 גר' של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. אם יש לכם שמנת טרטר, חלבונים ביצה, ג'לי בטעם תות ג' לטיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קוקטייל אדום עליז, Minestrone שמח, ו פטל שמח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 107°. Beat חלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערה קטנה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה 5 דקות או עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר, 1 כף. בכל פעם, פועם במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
תנורתנור
2
זרוק כפות של תערובת ביצה לבן על גבי גיליון אפייה מכוסה בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מפזרים כל מקצפת קלות עם אבקות ג ' לטין יבש.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
4
אופים 50 דקות. כבה את התנור. Prop דלת תנור פתוחה מעט; לתת מרנג לעמוד בתנור במשך 1 שעה או עד מקורר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.