מרק אורז עוף דרומי
המתכון למרק אורז עוף דרומי יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך תוך כשעתיים ו-55 דקות. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 197 קלוריות, 14 גרם חלבון ו-10 גרם שומן כל אחת. תמורת 70 סנט למנה, מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. 43 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שן שום, גזר, תיבול קריאולי ומים. עם ציון ספונקולרי של 42%, המנה הזו טובה. Down Home, ארוחת ערב עם עוף ואורז בסגנון דרומי, ארוחת ערב עם עוף ואורז בסגנון דרומי, ועוף זעפרן ואורז עם סלק זהב מהשולחן הדרומי החדש דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים עוף, מים ומלח בקומקום למרק או בתנור הולנדי. מביאים לאט לרתיחה; קצף רזה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 45-60 דקות או עד שהעוף רך.
מוציאים את העוף ומניחים בצד עד שהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד.
הסר בשר מהעצמות וזורק עצמות ועור.
חותכים עוף לחתיכות בגודל ביס. הסר שומן ממרק.
מוסיפים את האורז, הירקות והתבלינים. מבשלים, ללא מכסה, על אש בינונית במשך 30 דקות.
מוסיפים את העוף. מבשלים 30 דקות או עד שהירקות רכים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ניתן לשלב את הדרום עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. Raventos i Blanc de la Finca Brut עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-39 דולר לבקבוק.
![Raventos i Blanc de la Finca Brut]()
Raventos i Blanc de la Finca Brut
יין מבעבע דה לה פינקה מיוצר מענבים מהגפנים העתיקות ביותר של Raventos i Blanc, שנשתלו באמצעות מערכת הגובלט בשנת 1964 ב- Vinya dels Fòssils. ממוקם על הטרסות הגבוהות ביותר של נהר האנוי, בכרם Vinya dels Fòssils יש קרקעות ימיות עם גבוה תוכן מאובנים. זה מאפיין את המבנה ואת הרכב הקרקע של כרם זה. הקרבונטים הם המרכיב המספק את מקור הטיפוס העיקרי ליין מבעבע זה בעל ביטוי מלוח גבוה. זהו יין מבעבע בעל זהות ואישיות ייחודית.