מרק אורז עם אבקת בקר (Arroz Asopado con Carne en Polvo)
אורז עם אבקת בקר (Arroz Asopado con Carne en Polvo) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 728 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שעועית, שן שום, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבננות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננות מטפחות עוגת פירות כקינוח. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אבקת בקר בסגנון קולומביאני (Carne en Polvo), Sopa de Arroz con Carne (אורז ומרק בקר), ו Arroz Atollado con Carne Ahumada (אורז עם בשר מעושן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית ואת החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים כ 3 דקות או עד שקוף.
מוסיפים את האורז ומערבבים במשך דקה מעיל עם בצל ושום.
מוסיף את כמון הקרקע, סזון גויה, מלח, פלפל ומניות עוף. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, מוסיפים את השעועית הירוקה, גזר ואפונה. מערבבים ומבשלים במשך כ 20 עד 25 דקות.
מגישים עם אבקת בקר (Carne molida) ובננות בצד.אני רוצה להודות לשרה מ "Vazhayila" על פרס הבלוג Yum-Yum"," פרס חיבוק דוב ענק "ואת"פרס Foodie 360°". אני באמת מעריך את כל הפרסים. זה תמיד נהדר לשמוע מהחברים שלי אניני טעם נותן לי לדעת שהם אוהבים את הבלוג שלי.