קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות55
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק אטריות בשר טאיוואני

מרק אטריות בשר טאיוואני
אם יש לך שיני שום, בצל ירוק, אטריות חיטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מנדרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תה מנדרינה כקינוח. מתכונים דומים: מרק אטריות בשר טאיוואני, מרק אטריות בשר טאיוואני, ו מרק אטריות טאיוואני.

הוראות

1
להביא מים, רוטב סויה, יין אורז, סוכר חום, זנגביל, חלקים לבנים של בצל ירוק, שום, גבעולי כוסברה, קליפת מנדרינה, אניס כוכב, פתיתי פלפל אדום לרתיחה בסיר 5-6 ליטר, ואז להפחית חום ומבשל, חשוף, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים צלעות קצרות ומבשלים בעדינות, מכוסה, מפנה מדי פעם, עד הבשר הוא רך מאוד אבל לא מתפרק, 2 1/4 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3
תן בשר לעמוד נוזל בישול, חשוף, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים בשר ללוח חיתוך עם מלקחיים וזורקים עצמות וממברנות, ולאחר מכן לחתוך בשר על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. 3
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים מרק בשר דרך מסננת כותנה מצופה לתוך קערה להשליך מוצקים. שומן רזה מן נוזל בישול ולהעביר נוזל לסיר 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים מרק עוף ובשר ומחממים מרק על אש נמוכה למדי.
מרכיבים שתצטרך
7
בינתיים, לבשל אטריות בסיר 6 עד 8 ליטר של מים רותחים עד מכרז, על 7 דקות (14 עד 15 דקות עבור לינגוויני).
מרכיבים שתצטרך
8
מסננים אטריות היטב במסננת ולחלק בין 4 קערות מרק גדולות.
מרכיבים שתצטרך
9
מרק מצקת על אטריות העליון עם בשר, בצל ירוק, נבטים שעועית, ירקות חרדל כבוש, עלי כוסברה, אדום צ ' ילה (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
10
* זמין בכמה שווקים אסיאתיים.
11
** זמין בכמה שווקים אסיאתיים Uwajimaya (800-889-1928).
1
בשר מרק בשר יכול להיות מבושל ומתוחים 3 ימים קדימה. קריר לחלוטין, חשוף, ואז צונן בשר במרק, מכוסה. שומן רזה לפני הוספת מרק עוף.
מרכיבים שתצטרך