מרק אטריות בשר טאיוואני
אם יש לך שיני שום, בצל ירוק, אטריות חיטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מנדרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תה מנדרינה כקינוח. מתכונים דומים: מרק אטריות בשר טאיוואני, מרק אטריות בשר טאיוואני, ו מרק אטריות טאיוואני.
הוראות
להביא מים, רוטב סויה, יין אורז, סוכר חום, זנגביל, חלקים לבנים של בצל ירוק, שום, גבעולי כוסברה, קליפת מנדרינה, אניס כוכב, פתיתי פלפל אדום לרתיחה בסיר 5-6 ליטר, ואז להפחית חום ומבשל, חשוף, 10 דקות.
מוסיפים צלעות קצרות ומבשלים בעדינות, מכוסה, מפנה מדי פעם, עד הבשר הוא רך מאוד אבל לא מתפרק, 2 1/4 עד 2 1/2 שעות.
תן בשר לעמוד נוזל בישול, חשוף, 1 שעה.
מעבירים בשר ללוח חיתוך עם מלקחיים וזורקים עצמות וממברנות, ולאחר מכן לחתוך בשר על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. 3
יוצקים מרק בשר דרך מסננת כותנה מצופה לתוך קערה להשליך מוצקים. שומן רזה מן נוזל בישול ולהעביר נוזל לסיר 3 ליטר.
מוסיפים מרק עוף ובשר ומחממים מרק על אש נמוכה למדי.
בינתיים, לבשל אטריות בסיר 6 עד 8 ליטר של מים רותחים עד מכרז, על 7 דקות (14 עד 15 דקות עבור לינגוויני).
מסננים אטריות היטב במסננת ולחלק בין 4 קערות מרק גדולות.
מרק מצקת על אטריות העליון עם בשר, בצל ירוק, נבטים שעועית, ירקות חרדל כבוש, עלי כוסברה, אדום צ ' ילה (אם משתמשים).
* זמין בכמה שווקים אסיאתיים.
** זמין בכמה שווקים אסיאתיים Uwajimaya (800-889-1928).
בשר מרק בשר יכול להיות מבושל ומתוחים 3 ימים קדימה. קריר לחלוטין, חשוף, ואז צונן בשר במרק, מכוסה. שומן רזה לפני הוספת מרק עוף.