מרק אספרגוס מוקרם
זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לכם מים, פילדלפיה chive & בצל גבינת שמנת להפיץ, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 35%. מתכונים דומים: מרק אספרגוס מוקרם, מרק אספרגוס מוקרם, ו אספרגוס מוקרם ומרק כרישה.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
להוסיף כרישה; לבשל 5 דקות. או עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים שום; לבשל ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים אספרגוס, מרק ומים; מערבבים. מבשלים על חום בינוני-נמוך 5 דקות. או עד אספרגוס הוא פריך במכרז. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, מערבבים ממרח גבינת שמנת וחלב עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת אספרגוס לבלנדר, בקבוצות; להתמזג עד חלקה. כף לתוך קערות מרק.
מוסיפים תערובת גבינת שמנת; מערבולת בעדינות עם כף.