אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק אספרגוס גלם כמעט עם יוגורט ושקדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לך לחנות ותביא יוגורט יווני, מיץ לימון, עלי נענע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו אספרגוס ומרק כבש עם יוגורט, מרק אספרגוס עם יוגורט וטרגון, ו יוגורט ברי מעורב עם שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לזרוק את האספרגוס ושמן ומפזרים מלח ופלפל על תבנית אפייה. צולים את האספרגוס עד קלוי קל אבל עדיין פריך, על 5 דקות. לקרר את האספרגוס מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
שלב 1 כוס מים, אספרגוס, מרק ומיץ לימון בבלנדר פירה עד חלקה מאוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מעבירים את המרק לסיר כבד בינוני ומחממים את המרק. מערבבים במטבעה וגרידת לימון ומפזרים מלח ופלפל.