מרק בטטה וברנדי
מרק בטטה וברנדי יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 151 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . אם יש לכם בטטות, יין, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ברנדי מתוק מיושן, מרק נאצי מלא במרק בטטה, ו מרק בטטה (מרק קארי קומארה).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
ניקוז, מגניב, לקלף, ומחית. תניח בצד.
במחבת בינונית על חום גבוה בינוני, לבשל ומערבבים בצל בשמן זית עד שקוף.
מוסיפים יין לבן, יין אדום וברנדי, ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים פירה בטטות, ערבוב לשלב. ממיסים קוביות מרק במים ומוסיפים למרק עם כלספייס. מבשלים עוד 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.