קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות2
ציון בריאות16
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בייקון תפוחי אדמה קל מאוד

מרק בייקון תפוחי אדמה קל מאוד
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? מרק בייקון תפוחי אדמה קל מאוד יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 430 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-50 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך בצל, חלב, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . נסו קציץ בטטה בייקון קל, שרימפס קל s-בייקון & בטטה, ו מרק תפוחי אדמה בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל עד להשחמה קלה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים תפוחי אדמה, מים, שמיר עשב, מלח ופלפל לבצל; מביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים עד תפוחי אדמה הם במכרז ומים הוא כמעט כל התאדה, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מערבבים חלב וחתיכות בייקון לתערובת תפוחי אדמה; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
מסירים מחום ומערבבים פטרוזיליה למרק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)