קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

מרק בלוטים קלויים, דלעת ותפוחים

מרק בלוטים קלויים, דלעת ותפוחים
מרק בלוטים קלויים, דלעת ותפוחים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המתאבנים שלכם. מתכון זה מספיק ל-12 מנות. תמורת 1.41 דולר למנה , מתכון זה מכסה 12% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון צמחוני זה, ללא גלוטן ולקטו-אובו, מכיל 303 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא יהיה להיט באירוע החורף שלכם. לכו לחנות וקנו טימין, סוכר חום, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך בערך שעה וחצי . עם ציון כפית של 37% , מנה זו אינה מרהיבה כל כך. מתכונים דומים: פארוטו עם דלעת בלוטים קלויה , דלעת בלוטים קלויה ממולאת בביריאני חריף (צמחוני/טבעוני) , ומרק דלעת בלוטים בקארי .

הוראות

1
מחממים תנור ל-325 מעלות פרנהייט (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס סוכריות תפוז, או סוכר תפוז1/2 כוס סוכריות תפוז, או סוכר תפוז
2
ערבבו יחד חמאה, סוכר חום ודבש בקערה. בעזרת כף, יוצקים כשישית מתערובת החמאה לתוך החללים של כל אחד מחצאי דלעת הבוטנים וחצאי דלעת הערמונים. מסדרים את חצאי הדלעת בתבניות אפייה גדולות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
סקווש בלוטסקווש בלוט
כָּתֵףכָּתֵף
(הוסר מהגבעול)(הוסר מהגבעול)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
שום, 2 כתושים, 1 שלם שמורשום, 2 כתושים, 1 שלם שמור
3
צולים את הדלעת בתנור שחומם מראש כ-30 דקות. מסדרים את התפוחים סביב חצאי הדלעת וממשיכים לאפות עד שניתן להסיר בקלות את הבשר בעזרת כף, עוד כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס סוכריות תפוז, או סוכר תפוז1/2 כוס סוכריות תפוז, או סוכר תפוז
4
כשמכניסים את התפוחים לתנור, מחממים שמן זית במחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה; מוסיפים בצל וטימין. מטגנים את הבצל, תוך ערבוב תכוף, עד שהוא מקורמל לחלוטין, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוחי אדמה בינוניים בצבע שעווה, 3/4 פאונד, קלופים וחתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ2 תפוחי אדמה בינוניים בצבע שעווה, 3/4 פאונד, קלופים וחתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
1/2 כוס סוכריות תפוז, או סוכר תפוז1/2 כוס סוכריות תפוז, או סוכר תפוז
5
כף דלעת קלויה לסיר גדול; הוסף תפוחים ובצל מקורמל.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כרישות קטנות, קצוצות לקוביות של 1/2 אינץ'2 כרישות קטנות, קצוצות לקוביות של 1/2 אינץ'
6
יוצקים לסיר ציר ירקות, סיידר תפוחים ומים; מביאים לרתיחה ומורידים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
3 שיני שום, 2 כתושות, אחת שלמה שמורה3 שיני שום, 2 כתושות, אחת שלמה שמורה
ציוד שתשתמש בו
2 כרישות קטנות, קצוצות לקוביות של 1/2 אינץ'2 כרישות קטנות, קצוצות לקוביות של 1/2 אינץ'
7
יוצקים את המרק לבלנדר עד שהוא מלא עד לחצי. מכסים ומחזיקים את המכסה פתוח; מערבבים בפולסים מספר פעמים לפני טחינה. מטחנים במנות עד לקבלת מרקם חלק. מחממים שוב לפני ההגשה, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות גדולות, אופציונלי (אבל אני ממליץ בחום)חתוך לקוביות גדולות, אופציונלי (אבל אני ממליץ בחום)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות