קושימומחה
מוכן ב1 ש, 37 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

מרק בצל ומקורמל ומרק פטריות

מרק בצל ומקורמל ומרק פטריות
בצל קרמל ומרק פטריות יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 15 . מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, שרי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -37 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 14%. נסו מרק בצל ומקורמל ומרק פטריות, פטריות בקרמל ופריטטה בצל, ו בצל מקורמל ומרק פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני; מוסיפים בצל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 35 דקות או עד בצל הוא השחמה קלה ומכרז מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
להוסיף 1 מרק כוס, ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה מתחתית המחבת (יכול לעשות קדימה לנקודה זו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר בצל מחום; לכסות ולקרר עד מוכן להכין את שארית המרק). מערבבים 2 מרק כוסות; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
5
הסר מהחום, ולתת מגניב 30 דקות.
6
בינתיים, מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוסיפים פטריות, ומבשלים 8 עד 10 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד פטריות הם השחמה קלה ונוזל התאדה; מערבבים 1/2 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
הסר מהחום, ולהניח בצד.
9
תהליך מרק, בקבוצות, בבלנדר או מעבד מזון 2 דקות או עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. חזור לתנור הולנדי. מערבבים הנותרים 1 1/2 מרק כוסות וקצפת; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
הסר מהחום; מערבבים בשרי, מיץ לימון, 1/4 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
כדי לשרת, מצקת מרק לתוך קערות בודדות, העליון באופן שווה עם פטריות; לגרוף כל אחד עם שמנת חמוצה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת
12
הפוך קדימה: כדי להתחיל את המתכון הזה, להתחיל יום קדימה caramelize בצל עד לנקודה של הוספת 2 כוסות של מרק.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף