מרק בצל פטריות פורטובלו
מרק בצל פטריות פורטובלו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 318 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מתאים ל-13 מנות. תמורת $2.21 למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה מושלם לסתיו . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם יש לך שיני שום, מרק ירקות, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 38% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: מרק בצל מקורמל ופטריות פורטובלו עם קרוטוני גבינת עיזים , בצל מקורמל ופטריות פורטובלו עם רוטב טיגון , וביריאני פטריות פורטובלו עם רוטב בצל וצ'אטני תמרים ותאנה .
הוראות
מטגנים בתנור הולנדי בצל ותימין ב-1 כף חמאה עד שהבצל רך, כ-8 דקות. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, על אש נמוכה במשך 20 דקות או עד שהבצל מזהיב, תוך ערבוב מדי פעם.
באותה מחבת ממיסים את יתרת החמאה.
מוסיפים פטריות, ברנדי אם רוצים ושום; להקפיץ במשך דקה. מחזירים בצל למחבת.
מוסיפים מרק, יין ופלפל; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 40-45 דקות או עד שהבצל רך מאוד.
בינתיים, מניחים פרוסות לחם צרפתי על תבנית אפייה; מעל כל פרוסה גבינת פרובולון. צולים 4-6 ס"מ מהאש במשך 1-2 דקות או עד שהגבינה נמסה. השליכו ענפי טימין מהמרק; מרק עליון עם לחם מכוסה גבינה.