מרק בצל צרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק בצל צרפתי. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 380 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ Tidy Mom יש 2550 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מלח, מרק בשר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר מרק כבד או בתנור הולנדי על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומערבבים עד שהם מצופים באופן שווה בחמאה ומפזרים מלח וסוכר.להפוך את החום בינוני נמוך, לתת בצל לבשל, ערבוב מדי פעם, לפחות 30-45 דקות. אתה יכול לתת להם לבשל אפילו יותר על אש נמוכה עם המכסה על עד חום זהוב caramelized, על 2-3 שעות, ערבוב כל 15 דקות. - רק אל תתנו להם לשרוף או לקבל שחור. התאם את החום לפי הצורך.עם חום בינוני-נמוך, מוסיפים את השום ואת הקורנית ואת הטחון במשך כדקה.
מערבבים בקמח וחום במשך כ 2-3 דקות נוספות, ויוצרים משחה, אבל מנסה לא לצרוב אותו.
מוסיף את היין וגרוטאות התחתון של המחבת כדי לקבל את כל מבושל על חתיכות חומות.
מוסיפים מרקים, חומץ worchestire רוטב, מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 30-40 דקות.מצקת את המרק לתוך קערות בטוח לתנור על תבנית אפייה העליון עם קרוטונים שכבה עבה של גבינה, הקפד לכסות את הקצוות של קרוטונים כדי למנוע שריפה.
מניחים תחת broiler, צופה מקרוב, עד גבינה נמסה, בועות והופך חום זהוב.תטביע את הקרוטונים והגבינה לתוך המרק בזמן שאתה אוכל.תהנו!