מרק בצל צרפתי כל כך טוב
המתכון הו כל כך טוב מרק בצל צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 35 דקות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 663 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 55 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שרי, שמן זית, לחם פריך, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו Soul Warming French Onion Soup (that will also do your body good), Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, ו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר עמוק מעל חום בינוני עד בינוני גבוה. לעבוד ליד התנור כדי לחתוך בצל.
הוסף בצל לסיר כפי שאתה חותך אותם. כאשר כל הבצלים נמצאים בסיר, מתבלים במלח ופלפל ו 1 כפית טימין טרי. מבשלים בצל 15 עד 18 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, מתוק וקרמל צבעוני.
מוסיפים עלי דפנה ושרי לסיר ומזהמים את טפטוף המחבת.
הוסף 6 כוסות מלאי לכסות סיר כדי להביא מרק עד לרתיחה מהירה.
מסדרים 4 קערות מרק קטנות ועמוקות או קרוקטים על סדין עוגיות. מחממים מטגן גבוה. ברגע שהמרק מגיע לרתיחה, מצקת אותו לקערות. לצוף לחם פריך קלוי על מרק ולכסות כל קערה עם ערימה של גבינה.
מפזרים קורנית טרי שנותר על גבינה ומניחים גיליון עוגיות עם קערות מרק על זה תחת ברוילר חם עד גבינה נמסה ובועות.