מרק מטבל בצל צרפתי עם דיז'ון וקרוטונים Gruyere עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 498 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לכם קרם פרש, כדי 3 כרישה, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו ביצים עם קרוטונים חרדל דיז'ון, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי אפוי עם מאפה Gruyère (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר מרק על אש בינונית; מוסיפים את החמאה וממיסים. כאשר קצף חמאה, להוסיף את הבצל, כרישה, שאלוט, שום, עלה דפנה, טימין ומלח ופלפל. חלקית לכסות ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד קרמל, כ -35 דקות. להבות את הסיר עם שרי, ואז להוסיף את ווסטרשייר ואת המניות. טעם לתיבול כשמדובר בבועה. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
(ומנות בלבד)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מחממים את המרק וקרם פרש מעל חום בינוני עד מבעבע ועבה קצת. טוסט הלחם על המדף האמצעי תחת המטגן; להסיר העליון בצד אחד עם חרדל וגבינה. חזור לתנור כדי להמיס את הגבינה.