המתכון מרק בצל צרפתי קל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 5 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר, ציר עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מרק בצל צרפתי קל וקל, ארוחת ערב הלילה: מהיר, מרק בצל צרפתי קל, ו מטבל בצל צרפתי קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים חמאה ושמן זית במחבת כבדה על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים בצל ומלח. כיסוי; לבשל 5 דקות. לחשוף; להוסיף סוכר. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 25 דקות או עד בצל הם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
בצל
סוכר
מלח
4
מוסיף קמח, ולהפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
5
מוסיפים שרי, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות משחימות. מבשלים 12 דקות או עד מופחת מעט.
מרכיבים שתצטרך
שרי.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
העברה לסיר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מוסיפים מלאי ופלפל. להרתיח; להפחית את החום נמוך, ומבשלים, מכוסה, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מלאי
8
מוסיפים רוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה
9
מניחים פרוסות לחם על תבנית אפייה; אופים 7 דקות לכל צד או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
10
מטלית חום. מרק מצקת לתוך קערות אטומות. למעלה עם 12 פרוסות לחם ו 2 פרוסות Gruyre. לצלות 12 דקות או עד גבינה הוא מבעבע.