מרק בקר ונקניק
מרק בקר ונקניק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה מ טעם הבית דורש בצל, תפוחי אדמה, תיבול וסלרי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. הציון הזה די טוב. מרק בקר, נקניק ותפוחי אדמה, סדרת מרק בקר-חלק 3: מרק ירקות בקר לבבי, ו סדרת מרק בקר-חלק 3: מרק ירקות בקר לבבי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה, בשר בקר חום בשמן מכל הצדדים.
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד. נקניק חום מכל הצדדים; מסננים.
מוסיפים את העגבניות, המים, הבצל והתבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות או עד שהבקר רך.
מוסיפים את תפוחי האדמה והסלרי. מכסים ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהירקות רכים.