מרק ברוקולי
מרק ברוקולי יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 210 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם פרחי ברוקולי, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צ'אודר חזיר וברוקולי, מרק ברוקולי, ו מרק ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את ששת המרכיבים הראשונים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים במשך 12-14 דקות או עד ירקות רכים.
בינתיים, בסיר אחר, להמס חמאה. מערבבים בקמח ואגוז מוסקט עד חלקה. בהדרגה להוסיף חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה. מערבבים לתוך תערובת ירקות; חום דרך.