ברוקולי - מרק אגוזים יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 232 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו שמן זית, ברוקולי, יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו אגוז ברוקולי לאפות, אטריות אגוז ברוקולי, ו אגוז ברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית, מערבבים פנימה את השום והבצל, ומבשלים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
יוצקים את היין, ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים 3 דקות, ואז מוסיפים את חלב השקדים ומחזירים לרתיחה.
לאחר שחלב השקדים מתבשל, מערבבים פנימה את הבולון והברוקולי. מבשלים עד שהברוקולי רך מאוד, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את אגוזי המלך, הדבש ורוטב הסויה. ממיסים את עמילן התירס במים, ואז מערבבים למרק המבעבע עד שהוא מסמיך.