מרק ברי
מרק ברי יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 325 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו גבינת ברי, סלרי, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . נסו ברוקולי ומרק ברי, מרק פטריות וברי, ו מרק כרישה עם טוסט ברי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת על אש נמוכה.
מוסיפים קמח ומערבבים היטב, בישול עד שזה רק מתחיל להפוך זהב.
מוסיפים מלאי ומצליף במרץ, מביאים לרתיחה ולצמצם לרתיחה. לרפרף את החמאה והקמח וזיהומים אחרים שעולים למעלה וממשיכים להתבשל עד veloute מצטמצם 2/3 הכמות המקורית שלה ואת הרוטב הוא עקביות של שמנת כבדה.
להחזיר veloute למחבת רוטב על אש נמוכה ולהוסיף גבינת ברי, לבשל לאט, ערבוב מדי פעם, עד הגבינה נמסה.
מוסיפים יין וירקות ומבשלים קלות עד שהירקות הם אל דנטה.
חום שמנת כבדה על אש נמוכה ולהוסיף למרק. מרק העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מקשטים עם עירית טרייה או בצל ירוק.