זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם שמנת, פפריקה הונגרית, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. מתכונים דומים: מרק גולש בשר בקר איטי, חזיר מטוגן וכרוב אדום בתנור איטי, ו בישול איטי יום ראשון: קלואה חזיר עם כרוב.
הוראות
1
מבשלים בייקון בסיר בינוני על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
להעביר בייקון לבישול איטי (ראה הערה לעיל) ולהוסיף חזיר, כרוב, בצל, פלפל, שום, פפריקה, קימל, חומץ יין אדום, רוטב ווסטרשייר, רסק עגבניות, מרק ומלח. לבשל, מכוסה, על הגדרה נמוכה במשך 8 עד 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ל-1 אננס
זרעי קימל
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה