קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות8
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בשר כרוב

מרק בשר כרוב
מרק בשר כרוב דורש בסביבה 8 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 244 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו פלפל, רוטב עגבניות, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו כרוב ומרק בקר, כרוב ומרק בקר, ו מרק כרוב ובשר משומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן בעציץ גדול מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
2
מוסיפים בשר טחון ובצל ומבשלים עד שהבשר משחימים ומתפורר היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 צנצנת (12 אונקיות) פרוסות מלפפון חמוץ שמיר1 צנצנת (12 אונקיות) פרוסות מלפפון חמוץ שמיר
3
מסננים שומן, ומעבירים בקר לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 צנצנת (12 אונקיות) פרוסות מלפפון חמוץ שמיר1 צנצנת (12 אונקיות) פרוסות מלפפון חמוץ שמיר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
מוסיפים כרוב, שעועית כליות, מים, רוטב עגבניות, בוליון, כמון, מלח ופלפל. מערבבים כדי לפזר bouillon, ולכסות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
פינוליס (צנוברים), קלוייםפינוליס (צנוברים), קלויים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
5
מבשלים על הגדרה גבוהה במשך 4 שעות, או על הגדרה נמוכה במשך 6 עד 8 שעות. מערבבים מדי פעם. תהנו!