מרק גבינה לזניה
נסו לזניה עם רוטב לבן-לזניה עם טוויסט, רוטב גבינת מוצרלה לבן, מרק לזניה, ו מרק לזניה (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
0 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי) 1 אוראו ממולאים כפולים שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ 794 פלפל האבנרו שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה 113 פלפל האבנרו קרוטונים מתובלים איטלקיים (אופציונלי) 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי 680 פלפל האבנרו (מומלץ: קטלינה) 2 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 1 כפית גבינת רומנו מגוררת 355 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר אטריות לזניה, שבורות 1 בצל, קצוץ 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גבינת פרמזן מגוררת 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 1/2 כוס יין מרסלה מתוק 591 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גבינת מוצרלה, גרוסה 425 פלפל האבנרו 1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס 794 פלפל האבנרו עגבניות חתוכות לקוביות 1 אוראו ממולאים כפולים שעועית ירוקה כבושה יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו. קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון