מרק גזר ג'ינג'ר
מרק גזר ג'ינג'ר יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 169 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם מלאי ירקות, טימין, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו מרק גזר-ג'ינג'ר-מיסו ומרק אפונה טחון, מרק גזר וג'ינג'ר, ו מרק גזר-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בתנור הולנדי כבד, (מעדיף ברזל יצוק מכוסה פורצלן), מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן הזית ואת הבצל המתוק.
מפזרים מלח וזיעה במשך 10 דקות, עד רק מתחיל caramelize.
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר ו לטגן במשך 2 דקות יותר, להיזהר לא לשרוף את התערובת. מערבבים את הגזר, תפוחי האדמה ואת המניה עוף או ירקות. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים עד גזר ותפוח אדמה הוא רך מאוד, על 15 עד 18 דקות. תתחמם.
במחבת סאוט קטנה, מעל חום גבוה, קלוי קלוי הצנוברים ומניח בצד כדי להתקרר.
בקערה קטנה, לשלב את היוגורט, דבש, טימין ופלפל שחור.
עם בלנדר מקל, מחית את תערובת הגזר ובהדרגה להוסיף צנוברים ותערובת היוגורט. התאם תבלינים עם מלח ופלפל, כדי לטעום, ומגישים מיד.
הערה של קוק: אתה יכול להכין את המרק 3 או 4 ימים קדימה, בקירור, ולהוסיף את תערובת האגוז ויוגורט כאשר מוכן לשרת.