מרק גזר וכוסברה
מרק גזר וכוסברה יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 61 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מרק גזר כוסברה, מרק גזר וכוסברה, ו מרק גזר וכוסברה.
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני, ומבשלים את הבצל, גזר, שום, ופלפל צ ' ילה עד למכרז.
מערבבים עגבניות, מלאי ירקות, 1/2 כוסברה, חומץ בלסמי, סוכר, רוטב חום, ורוטב ווסטרשייר. מתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 30 דקות.
מעבירים את המרק בקבוצות לבלנדר או מעבד מזון, ומערבבים עד לקבלת חלקה. חזור אל הסיר, ולהמשיך לבשל עד מחומם דרך.
הסר מרק מחום, ומערבבים את הקרם. דק קוצצים את הכוסברה הנותרת ומערבבים למרק כדי להגיש.