מרק גמביה ברווז
ברווז גאמבו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 630 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה, בצלים, ברווזונים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו מרק ברווז ושרימפס, ברווז פראי Gumbo, ו ברווז ואויסטר גאמבו (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים: 1 1/2 כפיות מלח 1 כפית פלפל על ברווזונים; להפריש.
מערבבים חמאה מומסת וקמח בעציץ גדול; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 45 דקות או עד roux הוא צבע של פני נחושת.
מוסיפים בצל, פלפל ירוק ושום טחון; ממשיכים לבשל 15 דקות או עד שהירקות רכים.
בהדרגה להוסיף מים, ערבוב עד מעורבב היטב.
הוסף ברווזון שמור, נקניק ופלפל אדום. מבשלים, חשוף, 2 שעות או עד בשר מתחיל ליפול עצמות.
הסר מהחום; להתקרר מעט. כיסוי; לקרר בין לילה.
להרים ולהשליך שומן מוצק מפני השטח.
הסר ברווזון; להסיר בשר מעצמות, להשליך עצמות. חותכים בשר לחתיכות בגודל ביס; לחזור גאמבו.
מוסיפים מלח, בצל ופטרוזיליה שנותרו. מבשלים מעל חום נמוך עד מחומם היטב. מצקת על אורז מבושל חם בקערות מנה בודדות.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות טורס Pazo das Bruxas Albarino. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![Torres Pazo das Bruxas Albarino]()
Torres Pazo das Bruxas Albarino
צהוב מבריק עם קצה ירקרק. ארומטי מאוד עם הערות פרחוני לבן, הדר ואפרסק לבן. נגיש, מתוק נהנתני עם הכניסה. ראוי לציון חומציות נקייה שלה, אשר נושאת דרך על midpalate. ארוך ועיקש על הגימור.אפריטיף מעולה. טוב עם פירות ים גלם, מבושל או בגריל. זוגות מושלמים עם דגים מתונים, לבנים. החיך התוסס שלה מכה איזון מושלם עם גבינות עזים רכות.