גשו לסופר וקנו את הפלפל, התיבול הקראולי, הקמח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו גדול וקל" גאמבו, גדול וקל" גאמבו, ו קרוק-סיר קל גמביה צמחונית (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי של 4 עד 6 ליטר, מחממים שמן על חום בינוני-גבוה. מערבבים בהדרגה קמח עם להקציף; לבשל 5 עד 7 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, עד הקמח הוא בצבע שוקולד. (לא לשרוף תערובת.)
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
להפחית חום בינוני. מערבבים בצל, פלפל, סלרי, תיבול קריאולי ושום. לבשל 3 דקות, ערבוב כל הזמן. בהדרגה מערבבים במרק.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
אטריות ריגטוני מיובשות
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים עוף, נקניק ואפונה שחורה עיניים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
חום לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
5
מערבבים שרימפס; לבשל 5 דקות או רק עד שרימפס הם ורודים.